Zľava 50 % na všetky kurzy – Vyber si kurz

SDA / Ako zachovať pokoj a sústredenie počas vianočného zhonu

Ako zachovať pokoj a sústredenie počas vianočného zhonu

Blížia sa vianočné sviatky, obdobie radosti, rodinných stretnutí, ale aj často preťažených harmonogramov a zhonu. Pre mnohých z nás to môže byť výzva udržať si pokojnú myseľ a sústrediť sa na veci, ktoré nám prinášajú radosť.

Tu je niekoľko tipov, ako si udržať rutinu a využiť pohodlie vianočných sviatkov.

1. Plánujte si časový harmonogram

Vytvorte si harmonogram, ktorý zahŕňa čas na rodinné oslavy, odpočinok a tiež čas vyhradený na štúdium. Stanovte si konkrétne časy, kedy sa budete venovať online kurzom a získavaniu nových znalostí.

2. Udržujte rovnováhu

Je dôležité nájsť rovnováhu medzi štúdiom a odpočinkom. Vianočné sviatky sú časom na relaxáciu a spojenie s blízkymi, takže si aj pri štúdiu dajte priestor na odpočinok a užite si sviatky plnými dúškami.

3. Využite voľný čas

Využite chvíle, kedy máte voľno od povinností, na prehĺbenie svojich znalostí. Môžete sa napríklad venovať práci na projektoch, ktoré Vás zaujímajú, alebo prezerať doplňujúce materiály.

4. Vytvorte si prostredie pre učenie

Nájdite si tiché miesto bez rušivých prvkov, zaistite si spoľahlivé internetové pripojenie a pracujte s dostatočne vybaveným počítačom alebo notebookom.

Vianočné sviatky sú skvelým časom na spojenie s rodinou a odpočinok, ale zároveň môžu byť ideálnym obdobím pre rozšírenie svojich znalostí a zručností.

S plánovaním, správnym využitím času a vyvážením medzi štúdiom a odpočinkom môžete využiť pohodlie sviatkov na posun Vašej kariéry a osobného rozvoja.

Pokiaľ nájdete harmóniu medzi vianočným zhonom a štúdiom, budete môcť vstúpiť do nového roka s novými zručnosťami a sebaistotou.

Prihláste sa na bezplatný webinár a zistite viac o našich kurzoch.