SDA / Data Science: Využitie Analytických Zručností v Black Friday

Data Science: Využitie Analytických Zručností v Black Friday

Máme tu BLACK FRIDAY a my sme sa naň rozhodli priniesť trochu iný pohľad. Každoročná udalosť Black Friday prináša nielen záplavu lákavých zliav a akcií, ale aj ohromné množstvo dát. To, čo na prvý pohľad vyzerá ako obyčajné nakupovanie, je v skutočnosti pokladnicou informácií pre oblasť známu ako Data Science.

Táto disciplína spája analýzu dát, štatistiku a programovanie s cieľom získať hlbšie vhľady a informácie, ktoré môžu pomôcť firmám lepšie porozumieť zákazníkom a zlepšiť svoje stratégie. Black Friday je pre Data Science fascinujúcim obdobím, kedy spoločnosti zbierajú masívne objemy dát o zákazníkoch, ich nákupnom správaní a preferenciách. Tieto dáta môžu byť analyzované s využitím rôznych štatistických nástrojov a algoritmov strojového učenia, aby sa identifikovali vzory a trendy. Napríklad predikcia trendov nákupov, personalizované ponuky a odporúčania založené na správaní zákazníkov sú výsledky, ku ktorým môže Data Science pomôcť.

Štúdium Data Science nie je však jednoduchou záležitosťou. Je to multidisciplinárny odbor, ktorý vyžaduje znalosti z matematiky, štatistiky, programovania a obchodu.
Pridaj sa k nám a objav, ako môže Data Science revolučne zmeniť prístup k obchodu, najmä v období ako je Black Friday. V našom kurze nielenže preskúmaš obrovský potenciál dát počas tejto udalosti, ale naučíš sa taktiež prepájať analytické schopnosti s konkrétnymi oblasťami podnikania.

Prineste hodnotu firmám tým, že im pomôžete lepšie porozumieť zákazníkom a vytvárať stratégie založené na dátach.

Prihlás sa na bezplatný webinár a zisti viac o kurze.